Pizzerie Caruso
Brno
Podnik funguje na principu rychlého občerstvení – u baru je jsou pokrmy vydávány „přímo z kuchyně“ a následně si je zákaznici sami odnesou na tácku do hlavních prostor. Posezení je řešeno v prostorově úsporném stylu, kdy jednotlivé stolky pro dva je možné srazit k sobě a vytvořit tak sezení pro více osob. Desky pro stoly i lavice jsou vytvořeny ze slepených bukových hranolů o maximální šířce 150 mm, byly vybrány zvlášť sukovaté a probarvené kusy dřeva. Podnože stolů a konstrukce lavic jsou kovové. Do dřevěného interiéru byly náhodně rozmístěny stoly s mramorovou deskou, aby byla porušena monotónnost.
Místo | Brno |
Rok | 2018 |
Program | Interiér pizzerie |
Status | Projekt interiéru |
Velikost | 100 m² |
Tým | Ing. arch. Daniel Kuda, Ing. arch. Martin Kabát |
Vizualizace | Bc. Jakub Formánek |